Hoe werkt het?

We hebben onwijs veel speelgoed in huis en daar kun jij gebruik van maken. Jij kiest hoeveel speelgoed je in huis wilt én hoe vaak je wisselt. Het wisselen kan maandelijks, per twee of drie maanden. Hoe vaker je wisselt, hoe hoger de wisselkosten.

Kies

Van houten blokken, Wobbel- tot balansspeelgoed: ontdek de mooiste speelsets die passen binnen jouw abonnement en bij de ontwikkeling van het kind.

Bezorging

Onze bezorgdienst komt het speelgoed thuisbezorgen op een door jouw gekozen dag. Uitgespeeld? Dan nemen we de vorige bestelling direct voor je mee!

Ruilen

Wij laten je weten wanneer er weer een wisselmoment aankomt. Houd je het speelgoed liever nog even? Dan hoef je niks te doen! Tussendoor ruilen? Ook daar doen we niet moeilijk over!

Makkelijk:
één abonnement voor
al je speelgoed

Met ons unieke abonnement heb je keuze uit al ons speelgoed. Hiermee kun je om de paar maanden weer iets nieuws kiezen.
Fan van dat éne speelgoed? Dan kun je dat altijd langer houden.

Voorbeeld verloop

Je hebt al een abonnement
vanaf 27 euro p.m.*

Daarmee leen je bijvoorbeeld deze grappige stenen
en ook...

Kind aan het spelen met stapelstenen

Deze tarieven gelden voor de particuliere markt. Voor de kinderopvang of zakelijke markt hanteren
we andere prijzen i.v.m. intensiever gebruik.

Kindje aan het spelen met gehuurd speelgeod van Pligo

Consuminderen én meer spelen!

Kinderen van 0 tot 6 jaar zijn in volle bloei en maken een onwijs grote ontwikkeling door. Rollen, kruipen, zingen, rennen, springen, klimmen… de wereld is één grote ontdekkingstocht. Bij al die verschillende fases, hoort ander speelgoed. En het liefst zo sterk, mooi en duurzaam mogelijk! 

Maar kwaliteitsspeelgoed is vaak duur. Onze missie is om goed speelgoed betaalbaar te houden, door het door te geven. Zo kun jij consuminderen en maken we heerlijk spelen mogelijk voor iedereen met speelgoed huren.