Speel, groei en
ontdek met het speelgoed abonnement

Met een speelgoed abonnement van Pligo leen je niet alleen speelgoed dat met je kleintje meegroeit, maar maak je ook een duurzame keuze. 

Ons assortiment biedt altijd iets nieuws te ontdekken. Van open-einde speelgoed tot de geliefde klassiekers, Pligo geeft oneindig speelplezier.

Speelgoedabonnement
icoon-speelgoed-aanbod

Woehoe!

Speelgoedabonnement

Woehoe!

Waarom speelgoed lenen?

speelgoedabonnement samenstellen

1. Stel jouw abonnement samen

Met onze flexibele abonnements-opties stel je het helemaal naar jouw wens samen. Kies zelf het aantal speelgoed credits en hoe lang je het speelgoed thuis wilt hebben!

2. Kies het speelgoed

Ontdek ons uitgebreide assortiment speelgoed dat perfect aansluit bij de leeftijd en interesses van je kind. Wij bezorgen het speelgoed bij jou thuis, op de dag die jij uitkiest!

Speelgoed huren abonnement

3. Wissel het speelgoed

Ruil het speelgoed moeiteloos, precies wanneer het jou uitkomt. Het is altijd een feestje als er nieuw speelgoed wordt geleverd. Wil je het gehuurde speelgoed wat langer houden? Geen probleem, je hoeft niets te doen!

speelgoed abonnement
Icoon duurzaam gemaakt

Meest favoriete speelgoed

Ontdek ons uitgebreide speelgoedaanbod waar je kinderen nooit op uitgespeeld raken!

Boot / trap

Loopfiets

Houten loopfiets

Wobbel

Wobbel board (balansbord) huren

Tol

Gonge wiebeltol (speeltol) huren

Stapelstenen

Stapelstenen van Stapelstein huren
Duurzaam spelen met houten speelgoed
Icoon duurzaam gemaakt
Icoon duurzaam gemaakt

De wereld van duurzaam speelplezier

Kies voor speelgoed huren en draag bij aan een groenere planeet! Ons zorgvuldig geselecteerde speelgoed, zoals Stapelstein, PlusPlus en Wobbel, is gemaakt van herbruikbare materialen en duurzaam gewonnen hout. Geef het speelgoed door als je kind erop uitgekeken is en help zo overconsumptie van speelgoed te verminderen. Met een speelgoed abonnement ga je voor minder verspilling en meer speelplezier, elke dag weer!

Je hebt al een abonnement
vanaf 27 euro p.m.

Daarmee leen je bijvoorbeeld deze grappige stenen
en ook...

Kind aan het spelen met stapelstenen
Kind aan het spelen met stapelstenen
spelen met speelgoedabonnement

Speelgoed voor elke leeftijd

Ons speelgoed groeit met je kind mee, van babytijd tot peuterjaren en daarna. Onze gevarieerde collectie stimuleert de ontwikkeling van je kind door spelenderwijs verschillende vaardigheden te bevorderen. Echt leren door te spelen! Kies speelgoed dat aansluit bij de leeftijd en behoeften van je kindje, geschikt voor de allerkleinsten van 0 tot de kinderen uit de basisschoolleeftijd van 6 jaar en ouder.

Open-einde speelgoed

Zijn jouw kinderen dol op ontdekken en verkennen ze graag hun omgeving? Open-ended speelgoed voedt hun nieuwsgierigheid en ondersteunt hun ontwikkeling. Dit speelgoed heeft geen vaststaande uitkomst, wat de creativiteit en verbeelding van je kleintje enorm stimuleert. Elk kind vindt zijn eigen manier van spelen, en ontdekt in elke groeifase weer nieuwe mogelijkheden. Met dit speelgoed geef je de keuzevrijheid aan je kind – en daar zijn we gek op!

Werk jij in een kinderopvang en wil je ons speelgoed uitproberen? Lees meer over ons speelgoed in de kinderopvang.

"Meer dan +50
blije families"

"Wat een mooi
speelgoed"

Veel spelen?
Of eens uitproberen?

Stel je abonnement gemakkelijk samen!

Veelgestelde vragen

Ontdek alles wat je wilt weten over Pligo. Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Ontdek alles wat je wilt weten over Pligo. Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Pligo is een innovatief speelgoedverhuurplatform dat streeft naar minder speelgoedverspilling en het bieden van betaalbare speelopties voor gezinnen, gastouders en de kinderopvang. Wij verhuren kwalitatief hoogwaardig, duurzaam speelgoed dat direct aan jouw deur wordt geleverd, aangepast aan de leeftijd en ontwikkelingsbehoeften van je kinderen. Lees meer over Pligo.

Bij Pligo begrijpen we dat kinderen volop ontdekken en dat tijdens het enthousiaste spelen soms speelgoed beschadigd raakt. Geen zorgen, we brengen geen extra kosten in rekening. Neem gewoon contact met ons op, dan zorgen we ervoor dat je kind snel weer verder kan spelen. En mocht er een onderdeel kwijtraken, dan hebben we reserveonderdelen beschikbaar voor al ons speelgoed.

Ja, de veiligheid en hygiëne van ons speelgoed is onze hoogste prioriteit. Al ons speelgoed wordt professioneel gereinigd voordat het wordt bezorgd. Elk item voldoet aan de Europese veiligheidsnormen.

Pligo levert momenteel in heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. 

Jij kiest hoeveel speelgoed je in huis haalt met jouw abonnement. Hoe meer credits, hoe meer speelgoed. Bij de start van het abonnement en bij elke wissel kun je speelgoed lenen voor datzelfde aantal credits.

Een paar dagen voor het wisselmoment krijg je een e-mail met het verzoek om je nieuwe keuze voor speelgoed door te geven. Je ziet dan gelijk wat beschikbaar is en wat niet.

Houd je het speelgoed liever nog even? Daar doen we niet moeilijk over. Wissel het speelgoed om wanneer het jou uitkomt.

Als ouder kun je kiezen voor een minimale abonnementsperiode van een half jaar of een jaar, waarna het abonnement maandelijks opzegbaar is. Voor kinderopvang en gastouders is er geen minimale abonnementsperiode en geldt een opzegtermijn van twee maanden.