Speelgoed voor in de kinderopvang

Werk jij bij een kinderopvang en wil jij graag afwisselen met duurzaam én open-ended speelgoed? Met onze abonnementen kun je het speelgoed afstemmen op de behoefte van jouw groep.

Kind aan het spelen met speelgoed voor kinderopvang
icoon-speelgoed-aanbod

Woehoe!

Kind aan het spelen met speelgoed voor kinderopvang

Woehoe!

Waarom speelgoed huren bij Pligo?

kind speelt met educatief speelgoed

Spelend leren met educatief speelgoed

In jouw kinderdagverblijf creëer je dagelijks een omgeving waar jonge kinderen spelenderwijs de wereld verkennen. Een rijke leeromgeving is van onschatbare waarde, educatief speelgoed speelt hierbij een cruciale rol. Het stimuleert actief de ontwikkeling van de motorische cognitieve en sociale vaardigheden én moedigt de creativiteit van kinderen aan.

Als ons speelgoed is educatief verantwoord, het biedt alle kinderen de ruimte om zelf te ontdekken.  Bij Pligo kun je speelgoed huren van gerenommeerde merken zoals Stapelstein, Wobbel, Grimm’s, Connetix, Gonge, en vele anderen.

Open-ended speelgoed in jouw kinderdagverblijf

Door te kiezen voor open einde speelgoed in jouw kinderdagverblijf geef je kinderen zelf de kans om te ontdekken wat ze kunnen. Ze zoeken hun eigen grenzen op en zorgen voor spel dat hun intrinsiek motiveert. Het open-ended speelgoed nodigt uit, waardoor een kind gaat uitproberen. Dan ontstaat er een ontdekkingstocht en fantasiespel. Hiermee creëer je een speelomgeving waarin alles mogelijk is en niets ‘fout is.

Hoe werkt het?

Kies

Van houten blokken, stapelstenen tot balansspeelgoed: ontdek de mooiste speelsets die passen binnen jouw abonnement en bij de ontwikkeling van het kind.

Bezorging

Onze bezorgdienst komt het speelgoed bezorgen op een door jouw gekozen dag. Uitgespeeld? Dan nemen we het vorige speelgoed direct voor je mee!

Ruilen

Wij laten je weten wanneer er weer een wisselmoment aankomt. Houd je het speelgoed liever nog even? Dan hoef je niks te doen! Tussendoor ruilen? Ook daar doen we niet moeilijk over!

Ontdek speelplezier voor elke leeftijd en ontwikkelingsfase

Speelplezier voor alle leeftijden

Iedere leeftijdsgroep en ontwikkelingsfase vraagt om een ander soort speelgoed. Bij Pligo huur je gemakkelijk kinderopvang speelgoed dat aansluit bij de verschillende leeftijden en ontwikkelingsfasen binnen jouw opvang. Van de allerkleinsten tot kinderen in BSO-leeftijd: ze kunnen leren, ontdekken en spelen met uiteenlopende soorten speelgoed.

Door speelgoed te huren, speel je in op de veranderende behoeften van de kinderen, en prikkel je hun nieuwsgierigheid met steeds nieuwe toevoegingen aan de speelomgeving. Wil je nieuw speelgoed uitproberen? Of zijn de kinderen nog lang niet uitgespeeld? Met ons speelgoed abonnement pas je het aanbod gemakkelijk aan, precies zoals je nodig hebt.

Wobbel

Wobbel board (balansbord) huren

Tol

Gonge wiebeltol (speeltol) huren

Stapelstenen

Stapelstenen van Stapelstein huren
Duurzaam spelen met houten speelgoed
Icoon duurzaam gemaakt
Icoon duurzaam gemaakt

Duurzaam spelen: kies voor houten speelgoed in de kinderopvang

In de kinderopvang waar elke dag volop gespeeld wordt, moet het speelgoed uiteraard tegen een stootje kunnen. In onze collectie hebben we een ruime keuze aan houten speelgoed. Dit speelgoed zorgt voor een stevige basis voor eindeloos speelplezier.

Van motoriek stimulerende klimmaterialen tot open ended bouwsets, onze collectie bevat duurzame speelgoedmerken zoals Spinifex, PlanToys, en Grimm’s. Met houten speelgoed zorg je bovendien voor een rustige speelervaring, vrij van afleiding door flikkerende lichtjes en geluidjes

Veiligheid voorop met gecertificeerd speelgoed

Ons speelgoed is niet alleen leerzaam en duurzaam, maar ook veilig. Op de kinderopvang wil je zeker weten dat de kinderen onder jouw zorg onbezorgd veilig kunnen spelen. Daarom heeft al ons speelgoed de normering om mee te kunnen spelen in de kinderopvang of thuis. Hierdoor weet je zeker dat al ons speelgoed voldoet aan de veiligheidseisen.

Speelgoed voor de kinderopvang schoonmaken

In de kinderopvang wordt speelgoed dagelijks door talloze kinderhandjes aangeraakt, daarom is ons speelgoed makkelijk schoon te maken. Natuurlijk leveren wij het speelgoed altijd in tip-top conditie.

Je hebt al een abonnement
vanaf 53 euro p.m.

Daarmee leen je bijvoorbeeld deze grappige stenen
en ook...

Kind aan het spelen met stapelstenen
Kind aan het spelen met stapelstenen

"Echt een must have voor
het jonge kind"

"Wat een mooi
speelgoed"

Huur eenvoudig je speelgoed bij Pligo

Bij Pligo zetten we ons in voor het creëren van een stimulerende speelomgeving voor jongere kinderen. Onze missie is om kwalitatief speelgoed betaalbaar te houden, door het door te geven. Zo kun jij altijd speelgoed aanbieden dat past bij de behoefte van je kind of je groep.

Dorie ten Hove van Pligo

Veel spelen?
Of eens uitproberen?

Stel je abonnement gemakkelijk samen!

Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op al jouw vragen betreft speelgoed huren voor een kinderopvang. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op al jouw vragen betreft speelgoed huren voor een kinderopvang. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Al het speelgoed wordt grondig getest en voldoet aan de nodige veiligheidseisen. Wij van Pligo vinden het nodig om ons speelgoed nóg beter te testen, zodat we jou fijn en veilig speelgoed brengen. Gaat het onverhoopt tóch stuk? Dan zorgen wij voor vervangend speelgoed.

Nee. Een speelgoed abonnement van Pligo ontzorgd jou. Speelgoed dat niet veel gebruikt wordt kun je weer inleveren, je krijgt speeltips als je inspiratie.

Uitgespeeld? Voor zakelijke klanten geldt een opzegtermijn van 2 maanden.

Geen probleem, we hebben reserveonderdelen voor al ons speelgoed. Doe je een grote schoonmaak en vind je nog toffe blokken van ons terug? Wil je ze dan de volgende keer met de bezorger meegeven? Dank je!